Rant about

ez a blog arról szól, amivel úton útfélen találkozom, meg arról amivel nem találkozom, de van hozzászólásom. a hejesírást nem ér fikázni, minden egyébhez tessék csak hozzászólni.

Facebook

Címkék

füstmentes nap...

2011.07.18. 17:26 | Ideges48 | Szólj hozzá!

lassan leszokom a cigiről. legalább is a sajátomról majdnem biztosan. pedig mien olcsó már! legalább is álambácsi meg az összes agymosott dohányzásellenes náci szerint... végül is igazuk is van: maga a cigi, csak 70-80huf körül van dobozonként, csak erre még rájön kb 30-40huf árrés a kereskedőknél, meg 400-500 huf adó. csakhogy most ez a divat... nem baj lesz itt még kutya világ, mindenkire. azokra is akik most a cigiseket boszorkányüldözik. sőt már kezdik is :) sóadó. nem ehetsz majd a buszmegállóban sóskiflit, mert az egészségtelen és az államnak nem fogja majd megérni a sok sófogyasztásra visszavezethető megbetegedést kezelni meg ehhez hasonlók.

pont mint most a cigisekkel, a sófogyasztókkal is megcsinálják majd (meg mindenki mással is). hogy hihetetlen, meg nevetségesen hangzik? húsz évvel ezelőtt az is nevetségesen hangzott, hogy egy buszmegállóban nem lehet rágyújtani... basszus! még most is röhelyesen hangzik, mégis bevezették!

még csak nem is ez a dühítő benne, hanem az álszent hazug képmutatás ahogyan csinálják:

a cigi a no1 ellenség, mindenki attól kap rákot, az állam abba rokkan bele, hogy mennyi pénzt kell költeni a megbetegedett dohányosok gyógykezelésére... ugyan már!

ha annyira nagyon káros, akkor be kellene tiltani teljesen!

ugye? csak akkor nincs belőle pénze állambácsinak...

pont mint a drog. ritka esetben jót tesz, de amúgy meg káros, könnyen rászokik az ember és nehezen szokik le. álambácsin múlik akkor simán lehetne a sarki vegyesben kis füvet is kapni... csak épp most per pill nem tudja megadóztatni ezért nem is legális. mocskos, hazug, álszent élősködő senkiházik... legyen rájuk büszke, aki szavazott bármeikre is, hogy odakerüljön, ahol van.

Címkék: agymenések

A bejegyzés trackback címe:

https://rantabout.blog.hu/api/trackback/id/tr793077527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása